Transformaties

Een groot aantal mensen over de hele wereld nemen zich voor om hun gezondheid en conditie te verbeteren. Voor sommigen betekent dit afvallen, voor anderen spiergroei en voor sommigen gaat het meer om het ontwikkelen van een gezonde mindset. Het transformeren van je lichaamsbouw, gezondheid en levensstijl gebeurt niet van de ene op de andere dag.

Andrea, 28

Andrea heeft enorme verbeteringen aangebracht in haar gezondheid, uiterlijk en zelfvertrouwen – allemaal door het veranderen van haar eet- en bewegingsgewoonten. Hier is haar succesverhaal over gewichtsverlies tot nu toe, en de foto’s van het begin, 5 weken, 15 weken en 27 weken. Het uitgebalanceerde voedingsprogramma en een trainingsroutine zijn speciaal afgestemd op Andrea’s fitnessniveau. Cardiovasculaire training 4 keer per week 30 min, en elke dag haar voedingsblog bijgehouden om op het goede spoor te blijven met voeding.

Nathaniel, 42

Nathaniel viel in 1,5 jaar tijd 49 pond af nadat hij een van die “aha” -momenten had meegemaakt. Ons gesprek, dat hieronder is getranscribeerd, richt zich op uitdagingen op het gebied van gewichtsverlies en het opbouwen van een gezonde levensstijl. “Ik denk dat het idee hierachter belangrijk is, vooral omdat zoveel mensen consequent trainen als “je leven opofferen”.

Chase, 32

Maak kennis met mijn vriend Chase, die een van de meest ongelooflijke succesverhalen heeft die ik ooit heb gezien. Na zijn afstuderen aan de universiteit nam Saint een bureaubaan als computerprogrammeur en zag hij hoe zijn gewicht langzaam begon te stijgen … zoals elke andere gemiddelde Amerikaan. In de afgelopen twee jaar was hij in staat om dat langzaam en gestaag naar beneden te halen voordat hij een ongelooflijke doorbraak beleefde die hem in staat stelde drastisch te transformeren. Hier is hoe hij het deed.

start vandaag