Personal Training

BEGIN VANDAAG MET JE PERSOONLIJKE BEGELEIDING.
01.
Personal Training
02.
Small group training
03.
Voedingsadvies
04.
Mental coaching
05.
Poseer lessen (bodybuilding)
MOTIVATIE​

Als personal trainer help ik jou om je doelen te bereiken. Je wordt lichamelijk, maar ook mentaal sterk om tegenslagen te overwinnen.

BEGELEIDING​

Bij de begeleiding in de sportschool krijg je op maat gemaakte schema’s en workouts om je spieren te kunnen activeren/motiveren en je conditie op peil te houden.

RESULTAAT​

Je zult de training soms heel pittig vinden, dat hoort erbij! Je zult zien dat het elke keer beter gaat en daar gaat het om. We gaan voor resultaat. Recovery is growth.

Meet

your personal trainer

AFSLANKEN

Bij afslanken denk men vaak minder eten en cardio doen. Dat is zeker niet het geval, wij van Foxnation zorgen dat je de juiste aantal calorieën en voedingsstoffen binnen krijg om je metabolisme te verhogen zodat je in een korte termijn je doel kan bereiken.

CONDITIE OPBOUWEN

Conditie opbouwen kan 2 kanten op. We kunnen werken aan spieren conditie zowel conditioneel sporten o.a hard lopen. Om spieren conditie te kunnen opbouwen houden we vaak een lichtere gewicht aan en wat hogere repetities om je spieren te laten verzuren.

SPIEREN OPBPOUWEN

Als het gaat om spieren opbouwen is het niet alleen de sportschool die bijdraagt. Er zijn ook andere factoren zoals je dieet, je training dagen ,supplementen, en voldoende rust.

Dit alles draagt bij aan je vooruitgang

FOX NATION FITNESS CENTER

FOX NATION FITNESS CENTER HEEFT MEERDERE KLANTEN MOGEN TRANSFORMEREN EN FITTTER MAKEN .

WIL JIJ IN EEN RUSTIGE FITNESS CENTER  SPORTEN ONDER BEGELEIDING VAN ËEN ONZE PERSONAL TRAINERS. NEEM  GERUST CONTACT OP MET FOX NATION FITNESS CENTER.

"RECOVERY IS GROWTH"